31 Aralık 2015

Çamaşır Yıkamanın Keyifli Hali

Ev işleri arasında her hanımın farklı favorileri vardır. Mesela kimi ütü yapmayı sever , bazıları ise yemek yapmayı. Sevdiğiniz işlerin size verdiği keyif ise bambaşkadır ve terapik etkileri vardır. Başka dünyalara gider, hayaller kurar, güzel anları hatırlar, planlar yaparsınız.
Size harika bir haberimiz var. Artık bu keyfi size yaşatan favorileriniz arasına çamaşırı da ekleyebilirsiniz :) Çünkü Rinso bunu mümkün kılıyor.
Rengarenk paketleri ile raflarda dururken bile enerjisini yansıtan Rinso, çamaşır yıkamayı kolay ve eğlenceli bir hale getiriyor. Rinso’nun Kır Bahcesi (Yeşil), Çiçek Bahcesi (Pembe) ve Büyülü Bahçe (Mor) şişeli sıvı deterjanları hem beyaz hem de renklileriniz için tortu bırakmayan bir temizlik vaad ediyor.
Rinso’nun gerçek eğlencesi, yıkama sonrası çamaşır makineninizi açtığınız anda başlıyor. Öyle ki kapağı açtığınız anda tertemiz çamaşırlarınıza eşlik eden muhteşem çiçek kokuları tüm banyoya yayıyor. İşte o an, hissettiğiniz duygular tarif edilmez. Sanki bir anda sevdiğiniz bir melodi çalmaya başlıyor ve o koku sizi alıp bambaşka bir yerlere götürüyor.
Bu kokular o kadar kalıcı ki tertemiz çamaşırlarınızı asarken, kuruturken, ütülerken ve tabii ki giyerken makineyi açtığınız o andaki duygular size kendini hatırlatmaya devam ediyor. Rinso kalıcı bahar kokuları ile çamaşır yıkamayı keyfe dönüştürüyor.
Mutluluk ve keyif zaten anlık değil midir? Mühim olan o anlara hayatınızda yer açmak. İşte Rinso bunu mümkün kılıyor.


Bir boomads advertorial içeriğidir.

ELMA ŞEKERİ TARİFİ

elmaşekeri1
Elma şekerlerini Tuğba Hanım kızı Elif''in doğum günü kutlaması için hazırlamamı istemişti. Tarifini buradan sizlerle paylaşıyorum. Ölçüsünü hazırladığım 20 elma üzerinden veriyorum. Siz kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Malzemeler;
  • 20 adet küçük sert sulu elma,
  • 4 su bardağı toz şeker,
  • 2 tatlı kaşığı limon suyu,
  • Kırmızı gıda boyası (çeyrek çay kaşığı jel kırmızı boya kullandım)
Yapılışı;

  1. Elmalar yıkanır sapları ve üst kısımları temizlenir, kurulanır. Çubuklar döndürülerek elmaya saplanır. Diğer tarafından  çıkmamasına özen gösterin. Dolapta soğuması için yarım saat kadar  bekletilir.
  2. Şeker ile su 140 derece oluncaya kadar kaynatılır. Dereceniz yoksa soğuk suyun içine bir damla damlatın suyun içinde top halini alıyorsa kıvamı tamam demektir. Üstte biriken köpükler kaşık ile alınır. İnmesine yakın limon suyu ve gıda boyası ilave edilir.
  3. Şurubun altını  kısın, Elmalar tek tek şurubun içine daldırılır, dolaştırılır. Fazla şurubun akması sağlanır, yağlı kağıdın üzerine alınır.
  4. Elmalarımız soğuduktan sonra tüketilmeye hazırdır.
Afiyet olsun...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...