MALZEMELER:
- 1 kg kayısı ezmesi,
- 6 su bardağı şeker,
- 1 limon suyu,
- Kayısılar bol suda iyice yıkanır süzülür. çekirdekleri çıkarılır.
- Tahta kaşık ile delikli süzgeçten ( kevgirden) geçirilerek kayısı ezmesi elde edilir.
- Ezme tencereye alınır ve ısıtılır. Azar azar şeker ilave edilir. Ezme 30 dakika kaynatılır, üzerinde biriken köpükler alınır.1 limonun suyu ilave edilir. 10 dakika daha kaynadıktan sonra ateşten alınır.
- Sıcakken cam kavanozlara doldurulur.
yurtdışı kargo
YanıtlaSilresimli magnet
instagram takipçi satın al
yurtdışı kargo
sms onay
dijital kartvizit
dijital kartvizit
https://nobetci-eczane.org/
PT16BG
salt likit
YanıtlaSilsalt likit
dr mood likit
big boss likit
dl likit
dark likit
İMC