Portakal kabuğu rendesi, yumurta, şeker ve yağ iyice karıştırılır.
Yoğurt ve kabartma tozu eklenir tekrar karıştırılır.
Elenmiş un ilave edilir yoğurularak orta yumuşaklıkta hamur elde edilir. Son olarak portakal suyu eklenir.
Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılır, avuç içinde yuvarlanır, hafif bastırılır. Yağlanmış veya fırın kağıdı serilmiş tepsiye dizilir, yumurta sarısı sürülür, 180 derece ısıtılmış fırında 20 dakika pişirilir.
21 ARALIK BİRİCİK DÜNYALAR TATLISI VARLIĞINI HİÇ BİRŞEYLE DEĞİŞEMEYECEĞİM ÇAKIR GÖZLÜ ANNECİĞİMİN DOĞUM GÜNÜ.ANNEM İÇİN YAPTIM.BİR BU KURABİYE YOKTU TABİ Kİ.İNCİ,NUR, BÜYÜBABAM,CİCİANNEM BİZDELERDİ.BENİM HAZIRLADIĞIM YEMEKLERİ YEDİK ARDINDAN ANNECİĞİMİN PASTASINI KESTİK.GÜZEL BİR AKŞAM OLDU.ANNEM DE ÇOK MUTLU OLDU.BURDANDA CANIM ANNEMİN DOĞUMGÜNÜNÜ KUTLUYORUM.
YanıtlaSilÇOK GÜZEL DENİCEM....
YanıtlaSil