10 Haziran 2012

köstebek pastası


Malzemeler:
  • 3 yumurta,
  • 2 fincan şeker,
  • 3 yemek kaşığı yoğurt,
  • 4 fincan un,
  • 1 çay bardağı sıvı yağı,
  • 1/2 çay bardağı süt,
  • 3 yemek kaşığı kakao,
  • 1 paket vanilya,
  • 1 paket kabartma tozu,
  • Muz,
Ara kreması;
  • 1 paket vanilyalı cremole
  • 1 paket krem şanti
Yapılışı:
  1. Krema için cremole ve krem şantiyi birlikte çırpın.
  2. Keki yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde pişirin,
  3. Pişen keki çay bardağı ile yuvarlaklar halinde kesin. Kalan kek parçalarını rondodan geçirin.Her yuvarlağın üzerine önce muz sonra bir yemek kaşığı krema koyun, Kremanın  üzerini kek kırıkları ile bulayın.
  4. Dolapta bir kaç saat beklettikten sonra servise hazırdır.
Afiyet olsun...

1 yorum:

  1. Bu pastayı çok seviyorum ama hiç denemedim. Nefis görünüyor. ellerine sağlık...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...