14 Ocak 2013
kıraça balığı kızartması
İstavrit balığının küçüğüne kıraça denir. Boyları 5-7 cm yi geçmez. Bugün balıkçıda görünce hemen aldım. Balıkçı tezgahında o kadar çok çeşitli balık vardı ki, niyetim barbun balığı almaktı. Kıraçaları görünce, kıraça almaya karar verdim. Bu balığın sadece tavası oluyor. Tabi ki yine Karadeniz usulü kızartıyoruz Yanında turp otu salatası ile servis yaptım. Tarifini tekrar yazmıyorum. Sardalya tava tarifime bakabilirsiniz. Afiyet olsun:)
Etiketler:
balık tarifleri,
kıraça balığı kızartması,
kıraça tarifleri,
kıraça tava
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder