25 Haziran 2015

8. İZMİR YEMEK BLOGU YAZARLARI ETKİNLİĞİ


8. İzmir Yemek Blogu Yazarları  buluşması 31 Mayıs Pazar günü İzmir Folkart Towers 'in giriş katında bulunan Dodici Özsüt'te gerşekleşti. Mekan olarak çok hoş bir yer di ve çalışanlarından çok memnun kaldık.
Etkinliği düzenleyen arkadaşlarımız;

Sibel Duran Lezzet Dansı ,
 Ebru Mengen Ebrulim ile Nefis Tatlar,
 Dilek Özgöçmen Rüya gibi Mutfak,
 Gökçe KazançGünlüğüm Gökçe ,
 Ümran  Uğurlu Umranduru'dan İkram.
 Hepinizin emeğine sağlık çok teşekkür ediyorum.




Blogcu arkadaşlar ile buluşmamız çok güzel geçiyor. Bir sonraki etkinliği dört gözle bekliyoruz. Cıvıl cıvıl arkadaşlar ile neş'eli bol sohbetli saatler hemencecik bitiyor.





Sponsor firmalarımız;



Sponsorlarımız sayesinde masamızda yok yoktu... 




Hamarat çiftlikten çeşit çeşit peynirler ve süt vardı.



Egesini nin el açma su böreği...
Kalecik un;


Türkiye nin katkısız doğal unu Egemun;



Gaziantep ten fıstıkçıoğlu, by trileçe den triliçe tatlısı, Altınay lokum nefis lokumlarıyla ağzımızı tatlandırdılar.



Fruitflowers leezetleri kadar görünüşleri de mükemmel çiçekleri ile tat kattılar.


Oriflame temsilcisi Melek Hanım'a hedileri ve bilgilendirmesi için teşekkür ediyorum.

Arkadaşlarımız bizler sürpriz hediyeler hazırlamışlar. Bizlere verdikleri içinde şekerler bulunan minik kovaların üzerinde çekiliş numaralarımız vardı.
 Bana çekilişte...



Erkap tan keyfimizi ve keklerimizi şekillendiren kek ve muffin kalıpları



Tekcanlar' dan döner pasta altlığı...



Mutbaka dan çiçek motifli çaytabakları



Fes SPA Hamam dan "yağ masajı"     LUMINY Yaşam Koçluğu Pilates ve Spor Merkezi inden 2 haftalık Zumba programı kazandım:) Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Güzel kokulu taşlar için Sibel Aşık Hanım'a teşekkür ediyorum..



Diğer sponsor firmalara etkinliğimize yapmış oldukları değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum
Dr.oetker
Strocake Strafor Pasta
Basalt plates
Tuğra Optik
Tankar
Gül Tasarım
Arsan Home Collection
 Etkinliği organize eden arkadaşlara ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.
Veee gelecek 9. İzmirli Yemek Blogu Yazarları etkinliğinde görev alan arkadaşlara kolay gelsin diyorum...tabi ki birisi de ben oluyorum:)



Öznur Korkut Lezzet Senfonisi
Nurşen Karabıyık   gemyeli
Hülya Toroğlu Dedeoğlu Sihirli ellerin dünyası
Safşye Yaşar İkramlık
Hülya Berkem Kurabiyecim
Sevilay Uçak Lokum Pilavı



18 Haziran 2015

TARHANASI ÇORBASI

tarhanaçorbası
Malzemeler;
  • 5 yemek kaşığı toz tarhana,
  • 1 yemek kaşığı tereyağı( sıvı yağ kullanabilirsiniz)
  • 6 su bardağı sıcak su, ( varsa et suyu kullanabilirsiniz)
  • 3-4 diş sarımsak ( miktarını isteğe göre azaltıp, artırabilirsiniz)
  • Tuz,
Yapılışı;
  1. Tarhanaya uygun büyüklükteki bir kase içinde 1 su bardağı ilave edilir karıştırılır ve en az 10-15 dakika bekletilir. Tarhana suda eriyecektir.
  2.  Tere yağı tencerede eritilir soyulmuş ve kıyılmış sarımsaklar ilave edilir çok kısa bir süre kavrulur. (Sarımsağın kokusu bozulmasın.)
  3. Suda bekletilmiş tarhana ve 6 bardak sıcak su ilave edilir, kaynayıncaya kadar karıştırılır. Suyu fazla koymayın, çorbanız koyu olursa biraz sıcak su ilavesi yapabilirsiniz.
  4. Kaynadıktan sonra  5 dakika daha tutulur ocaktan alınır.
Afiyet olsun....

15 Haziran 2015

Tamek Armudun Suyunu Çıkarttı!

Türkiye’de bir ilk! Sevilen içecek markası Tamek, ürünlerine yepyeni bir çeşit daha kattı: Tamek Armut Meyveli İçecek.
Tamek Armut Meyveli İçecek gün içinde canınız keyifli bir atıştırmalık istediğinde içebileceğiniz güzel bir alternatif. İçtiğinizde gerçek armut yemişsiniz hissi uyandırıyor ve serinletiyor.
Yeni ürünleriyle  tüketicisini şaşırtmayı seven Tamek, armuda hak ettiği değeri vererek eğlenceli bir reklam filmi ile karşımıza çıkıyor. Filmde, armutların meyve suyu olma hikayesi mizahi bir dille anlatılıyor.
Şimdi artık Armut da Tamek’se koy sepete!

Bir boomads advertorial içeriğidir.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...