MALZEMELER:
- Sucuk,
- Yumurta,
- Sıvı yağı,
- Kaşar peyniri,
- Tuz,
- Miktarlarını vermiyorum, kendiniz ayarlayabilirsiniz, Sucuklar dilimlenir, yumurta çırpılır, kaşar rendelenir veya doğranır.
- Yumurta ve sucukların sığabileceği bir tavaya, tavanın tabanına yayılacak kadar zeytin yağı konularak sucuklar yerleştirilir. Yağ cızırdamaya başladığında sucuklar alt üst edilir. Üzerlerine sırası ile daha önceden hazırladığımız, çırpılmış yumurta ve kaşar peyniri ilave edilir.
- Yumurtanın altı hemen pişmeye başladığı için, üst kısımlarına spatula ile delikler açılır, tava eğdirilerek, yumurtanın tavaya temas etmesi sağlanarak pişirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder